„Katu Katu kepyklėlės“ lietuviškus rankų darbo krekerius su „Bruschetta“ prieskoniais puikiai tinka valgyti kartu su įvairiomis užtepėlėmis ar kreminės konsistencijos paštetais. Be pridėto cukraus (produkto sudėtyje yra natūralių cukrų). Tinka veganams.
„Katu Katu kepyklėlė“ – tai šeimos verslas, įkurtas Žemaitijoje, Švėkšnoje. Kepyklėlė veiklą vykdo jau daugiau nei 20 metų, per kuriuos pelnė klientų pasitikėjimą už itin kokybiškus ir skanius kepinius. Kepyklėlės įkūrėjai siekia gaminti sveikatai palankesnius produktus, todėl dalis jų yra iš pilno grūdo miltų, malamų nedideliame Žemaitijos malūne.
Sudedamosios dalys: kvietiniai miltai, saulėgrąžų aliejus, vanduo, „Bruschetta“ prieskoniai (pomidorų čipsai, česnakai, paprikos, svogūnai, bazilikai, raudonėliai), druska, mielės.
Maistinė vertė (100 g) – 2067 kJ/494 kcal: riebalų 19.6 g (iš jų sočiųjų 9.4 g), angliavandenių 69.6 g (iš jų cukrų 0.6 g), baltymų 9.7 g, druskos 1.3 g.