„VitaSnack“ ekologiški traškūs ananasai – džiovinti žemoje temperatūroje nauja unikalia technologija. Skanu valgyti vienus – maistingas ir sveikas užkandis! Taip pat tinka dėti į salotas, kokteilius, jogurtą, ledus ar kitus desertus. Turi daug vitamino C.
Ekologiški „VitaSnack“ vaisiai, uogos ir daržovės:
• Be pridėto cukraus ir druskos (sudėtyje yra tik natūralių cukrų ir druskos).
• Be dažiklių, konservantų ir kitų priedų.
• Nauja unikali džiovinimo technologija vakuume, žemoje temperatūroje. Jos esmė – išlaikyti vitaminus, mineralus, antioksidantus ir to augalo tekstūrą. Savo traškumu šiek tiek primena daržovių traškučius, šiek tiek liofilizuotus, bet skiriasi būtent unikaliu traškios tekstūros išlaikymu.
• Puikus intensyvus skonis.
• Gaminama tik iš sezoninių, ekologiškai užaugintų šviežių vaisių ir daržovių.
• Termiškai neapdorota – nekepta ir nešaldyta.
• Tinka žaliavalgiams (raw) ir veganams.
• Be glitimo.
Vitaminas C padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą intensyvaus fizinio krūvio metu ir po jo. Vitaminas C padeda palaikyti normalų kolageno, kuris reikalingas normaliai kraujagyslių, kaulų, kremzlių, dantenų, odos ir dantų funkcijai, susidarymą. Padeda palaikyti normalius: energijos apykaitą, nervų sistemos veiklą, psichologinę funkciją, imuninės sistemos veiklą. Padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, padeda mažinti pavargimo jausmą ir nuovargį, padeda atstatyti redukuoto pavidalo vitaminą E, gerina geležies absorbciją. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.
28 g džiovintų ananasų atitinka 255 g šviežio produkto (≈0,25 ananaso).
Sertifikuotas ekologiškas produktas.
Sertifikato nr. žr. ant pakuotės.
„VitaSnack“ gavo apdovanojimą už maisto pramonės inovaciją. Kuo ši inovacija ypatinga? Ši nauja technologija leidžia sudžiovinti vaisius ir daržoves išlaikant jų maistingąsias medžiagas ir malonią tekstūrą. Ir tai padaryti be šaldymo.
Ekologiški „VitaSnack“ vaisiai, uogos ir daržovės:
Sudedamosios dalys:ekologiški ananasai (sezoniniai) 100%.
Maistinė vertė (100 g) - 1521 kJ/364 kcal: riebalų 0.9 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandenių 85 g (iš jų cukrų 73 g), skaidulinių medžiagų 8.9 g, baltymų 3.7 g, druskos 0.04 g, vitamino C 372 mg (465% RMV), mangano 6.9 g (344% RMV).
RMV – referencinė maistinė vertė.