„Kombucha Vitality Drink“ ekologiškas nepasterizuotas kombučia gėrimas TRADITIONAL – putojanti arbata, fermentuota nustatytą laiką, kad būtų išgautas švelniai saldžiarūgštis gazuotas tonizuojantis gėrimas. Pagamintas naudojant assam juodąją arbatą bei cukranendrių cukrų, kaip ir prieš tūkstančius metų.
Kombučia yra nealkoholinis fermentuotas gėrimas su simbiotine bakterijų ir mielių kultūra, pagamintas pagal tradicinį Azijos receptą. „Kombucha Vitality Drink“ fermentuojama apie dvi savaites. Vitaminų B1, B2 ir B6 šaltinis.
Tamsaus stiklo butelyje. Laikyti +2-+6 laipsnių temperatūroje, atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 2 dienas. Gali atsirasti natūralios kilmės nuosėdų.
LV-BIO-02, ne ES žemės ūkis.
Kombučia gamybą savo namuose kaip hobį pradėjo 2014-ųjų pabaigoje, kol galiausiai žingsnis po žingsnio buvo įkurta „Kombucha Vitality Drink“ darykla Latvijoje.
Ši kombučia yra gaminama išskirtinai tik paties gamintojo darykloje. Išvirus ekologišką arbatą su ekologiškais augaliniais priedais pagal savo receptus, gėrimas paliekamas fermentacijos procesui, kuris trunka apie dvi savaites. Kiekviename „Kombucha Vitality Drink“ gėrimo buteliuke atsiduria natūraliai atsirandančios gyvos ir aktyvios kultūros: gerosios bakterijos, mielės ir organinės rūgštys (acto rūgštis, pieno rūgštis, gliukono rūgštis, gliukurono rūgštis ir propiono rūgštis). Kombučia gėrimo gamybai naudojamos tik sertifikuotos ekologiškos sudedamosios dalys.
Sudedamosios dalys: vanduo, simbiotinė bakterijų ir mielių kultūra*, cukranendrių cukrus*, asamo juodoji arbata*, gvajavos vaisių* (Psidium guajava), šventojo baziliko lapų* (Ocimum sanctum) ir citrinų* (Citrus limon) ekstraktai, anglies dioksidas.
*- iš ekologinių ūkių.
Maistinė vertė (100 ml) – 133 kJ/22 kcal: riebalų 0 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 0 g), angliavandenių 5.2 g (iš jų cukrų 5.1 g), baltymų 0 g, druskos 0 g, tiamino (vitamino B1) 0.12 mg (11% RMV*), riboflavino (vitamino B2) 0.11 mg (8% RMV*), vitamino B6 0.12 mg (8% RMV*).
RMV – referencinė maistinė vertė.