„ACALA“ ekologiškas raudonojo vyno stiliaus putojantis arbatos gėrimas. Gazuotas.
Primenantis elegantišką raudonąjį vyną. Nealkoholinis.
Raudonojo Vyno stiliaus sukuria skonio alternatyvą elegantiškiems raudoniesiems vynams, pagamintiems iš Pinot Noir vynuogių. Putojančio arbatos pagrindą sukūrėme iš miško uogų karalienės – mėlynės.
Primaišius juodųjų serbentų, duetas sukuria idealiai prinokusių juodųjų uogų archetipą. Gaurometis pasižymi gėlių ir abrikosų aromatu, tačiau Pu-erh subalansuoja Raudonojo Vyno stiliaus skonį savo žemiškomis ir medienos natomis, randamomis puikiuose raudonuosiuose Burgundijos vynuose.
Sodrus mėlynių ir juodųjų serbentų pagrindas sukuria Raudonojo Vyno stiliaus skonį. Gėlių ir ąžuolo aromatai papildo jo kompleksiškumą. Tekstūra yra aksominė, tačiau gerai apibrėžta. Patiekite šaltą raudonojo vyno taurėje.
Laikyti nuo + 2 ºC iki + 24 ºC. Mėgautis atvėsintu. Atidaryti lėtai. Atidarius laikyti + 4 ºC - + 6 ºC temperatūroje, suvartoti per 3 d. Galimos natūralios nuosėdos. Alk. 0,0% tūrio.
ACALA – pirmoji įmonė Lietuvoje gaminanti premium klasės putojančią arbatą, naudojanti ypatingas technologijas. Naujausios žinios ir ilgametės gamybos tradicijos someljė meistrams leido sukurti taurų, tobulai subalansuotą nealkoholinį gėrimą.
ACALA gėrimų gamybai naudojamos tik kruopščiai atrinktos arbatos, Druskininkų šaltinio vanduo, lietuviškas ekologiškas cukrus ir fermentuotos arbatos kultūra (Medusomyces gisevii).
Įmonės šūkis – Gastronomical, Natural, Social.
Įmonės vertybės – ekologiškumas, kokybė, sveikata, kūryba, nuoširdus bendradarbiavimas ir amžių patikrintos tradicijos.
Sudedamosios dalys: Druskininkų šaltinio vanduo, sultys (mėlynių*, juodųjų serbentų*, aronijų*), cukrus*, arbata (kinrožė*, pu-erh*, gaurometis*, assam*), fermentuotos arbatos kultūra (medusomyces gisevi)*.
*ekologiška žaliava.
100 ml maistingumas: Energinė vertė 35 kJ/8 kcal;
Riebalai 0 g; iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; Angliavandeniai 2,0 g; iš kurių cukrų 1,9 g; Baltymai 0,1 g; Druska <0,03 g.