„Ilzenbergo dvaro“ pilno grūdo lazdelės su brandintu sūriu. Pagaminta rankomis.
„Ilzenbergo dvaro“ kepiniai labai gardūs ir sveiki, nes visi produktai, kuriuos naudojama jiems pagaminti yra iš dvaro. Visos grūdinės kultūros auginamos dvaro laukuose, auginamos sėjomainos principu. Žemė kurioje jie auga tręšiama tik natūraliomis trąšomis.
Harmonijoje su gamta dirbančio ūkio „Ilzenbergas“ prioritetas – auginti, perdirbti, gaminti ir patiekti sveiką, natūralų, su meile išaugintą ir pagamintą maistą valgytojams visoje Lietuvoje bei kaimyninėse valstybėse.
„Ilzenbergas“ – tai šimtmečiais kurta ūkininkavimo aura, tai ūkis, kuris 2015 metais atšventė 500 metų jubiliejų pilnai atkurtame dvare. Dvare tvyro ramybė, gera energetika. Čia sukurtos puikios sąlygos dirbti ir gyventi, augti ir klestėti.
Ūkis išskirtinis, nes jis veikia vadovaudamasis natūralios žemdirbystės principais – tai kol kas vienintelis tokios pilnos apimties ūkis dvare ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje bei Estijoje. Harmonijoje su gamta dirbantis „Ilzenbergo“ ūkis veikia kaip uždara ekosistema, netoleruojanti jokios intervencijos iš šalies. Todėl visus augalų gyvybinę energiją skatinančius ir nuo ligų saugančius preparatus gamina iš pačiame ūkyje esančių medžiagų: karvių mėšlo, dilgėlių, ramunėlių, kraujažolių, ąžuolo žievės, kiaulpienių.
„Ilzenbergo“ ūkio pagaminti produktai yra išskirtiniai, nes jų gamyboje nėra naudojami jokie nenatūralūs konservantai, dažikliai, skonio stiprikliai, įvairūs maisto pakaitalai ir kiti priedai, kurie dažnai naudojami pramoninių būdu gaminamuose maisto produktuose.
Sudedamosios dalys: pilno grūdo kvietiniai miltai 13%, vanduo, kvietiniai miltai, aliejus, brandintas sūris „Ilzenberg“ 4%, mielės, druska, cukrus, čiobreliai.
Maistinė vertė (100 g) – 448 kJ/107 kcal: riebalų 0.6 g (iš jų sočiųjų 0.1 g), angliavandenių 8.4 g (iš jų cukrų 1.5 g), baltymų 0.27 g, druskos 0.8 g.