„ACALA“ ekologiškas putojantis arbatos gėrimas „Spritz Style“. Gazuotas.
Bene žymiausias itališkas kokteilis atgimsta naujausioje putojančioje arbatoje.
Putojanti gauromečio ir kinrožės arbata puikiai dera su lietuviškuoju pelyno ir medetkų arbatos biteriu bei Italijos apelsinų sultimis. Juntamos subtilios vaistažolių natos, kibirkščiuojantys raudonieji apelsinai, greipfruto žievelė, raudonos uogos.
Kviečiame atrasti ekspresyvią, kupiną ryškių skonių ir maloniai stebinančią subtiliu aitrumu putojančią arbatą.
Šių dienų vienos perspektyviausių tapytojų GIA RAM paveikslas „She is Magical No.01“ nugulė ant etiketės, pabrėždamas putojančios arbatos „Spritz Style“ ekspresionizmą.
Rekomenduojame laikyti nuo + 2 ºC iki + 24 ºC. Mėgautis atvėsintu. Atidaryti lėtai. Atidarius laikyti + 4 ºC - + 6 ºC temperatūroje, suvartoti per 3 d. Galimos natūralios nuosėdos. Alk. 0,0% tūrio.
ACALA – pirmoji įmonė Lietuvoje gaminanti premium klasės putojančią arbatą, naudojanti ypatingas technologijas. Naujausios žinios ir ilgametės gamybos tradicijos someljė meistrams leido sukurti taurų, tobulai subalansuotą nealkoholinį gėrimą.
ACALA gėrimų gamybai naudojamos tik kruopščiai atrinktos arbatos, Druskininkų šaltinio vanduo, lietuviškas ekologiškas cukrus ir fermentuotos arbatos kultūra (Medusomyces gisevii).
Įmonės šūkis – Gastronomical, Natural, Social.
Įmonės vertybės – ekologiškumas, kokybė, sveikata, kūryba, nuoširdus bendradarbiavimas ir amžių patikrintos tradicijos.
Sudedamosios dalys: Druskininkų šaltinio vanduo, apelsinų sultys*, cukrus*, arbata (kinrožė*, gaurometis*, medetkų žiedai*, pelynas*), fermentuotos arbatos kultūra (medusomyces gisevi)*.
*ekologiška žaliava.
100 ml maistingumas: Energinė vertė 76 kJ/30 kcal;
Riebalai 0 g; iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g; Angliavandeniai 4,9 g; iš kurių cukrų 4,7 g; Baltymai 0,1 g; Druska <0,03 g.